HTML

EzóBióÖkó

Minden ami nagyon Ezó, nagyon Bió, nagyon Ökó.
- Méregdrága viszont teljesen haszontalan ezoterikus terméket vásároltál vagy szolgáltatást vettél igénybe?
- Mesterséges színezéket találtál a biokajában?
- Ökoterrorista a szomszédod?

Fotózd le/scanneld be/írd meg!
Küldd el nekünk!

Ide!

Friss topikok

  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:54) A csalódott szkeptikus kitereget
  • Aurum6,2: Hello! Tömören szeretném ismertetni a helyzetemet. Mindig is érdekeltek a reál tantárgyak, így hát... (2011.03.11. 21:08) Ezotéria az egyetemeken
  • Titokmester: Az ilyenek teszik és tették nevetségessé az ezotéria szót! Régi rendszerbe talán az ilyenek jobban... (2010.11.01. 22:42) SEGÍTÜNK
  • ComPityu: Gyávák vagytok ! Mindenki tudja, aki egy kicsit konyit a fizikához, hogy 40 éve , elavult . és szü... (2010.05.25. 14:04) Egely György hadüzenete
  • Zsiros László Róbert: Jaj, ez sok volt így reggelre. Fáj a rekeszizmom! =)))) kedvencem a gonosz tudós, a biorezonancia... (2008.11.06. 08:17) Alternatív Szkeptikus Szótár

Szkeptikus Hírfigyelő

Nincs megjeleníthető elem

Szkeptikus blog

Nincs megjeleníthető elem

Neked nyitva van?

2008.07.15. 14:39 ezobiooko

Egy kedves ismerős osztotta meg velünk történetét.

Nem egyedi eset. Mitöbb...igazából mindennapos. Ki ne járt volna úgy, hogy véresre harapdálta a nyelvét/ajkát vagy egyenesen az öklét kínjában, hogy lehetőség szerint ne röhögje arcon a beszélgetőtársát, és ne is kezdjen el vele vitatkozni.

Ezórajongók közt dolgozni finoman fogalmazva is próbára teszi az ember önuralmát. Igyekszem persze kerülni az univerzumos-titokkönyves-boszorkánytanfolyamos témákat és erősen a nyelvembe harapni, amikor belecsöppenek egy titkos gyűlésbe, ahol csak úgy repkednek a negatív-pozitív-kozmikus energiák, csakrák és chi-k.
 
Igaz már egész megszoktam, és tudom kezelni a váratlan helyzeteket, de az egyik "ezokollegina" a minap sikeresen kiverte a biztosítékot.
Rendezvényen ültünk, amikor ő hirtelen a fejéhez kapott. (Aki most fejfájásra gyanakszik, azt én simán csak lenaívozom, nem ennyire egyszerű a képlet.), majd hirtelen felém fordulva, még mindig a fejét fogva, mélyen a szemembe nézve feltette a kérdést: "Neked nyitva van-e a fejcsakrád?"
Agyam erősen elkezdett pörögni. Nem bírtam értelmezni a kérdését. Hogy mim van nyitva??? Egyáltalán mivan? Aztán lassan értelmet nyert a kérdése, legalábbis a magyar nyelv ismerete szerint. Most azt nem tudtam eldönteni, hogy röhögjek vagy sírjak. Gondoltam, azt mondom, fogalmam sincs, abból nagy baj nem lehet.
Lett.
Megtudtam, hogy ő bizony kinyittatta, mert annyit kommunikál az univerzummal, hogy így sokkal gördülékenyebb a csevej, és ha jót szeretnék magamnak, jobban teszem, ha én is kinyittatom a sajátomat, de sürgősen, párezer forintért lehet ám, és azért kapott a fejéhez, mert éppen abban a pillanatban telt meg a buksija az univerzummal, amit egyértelműen érzett. Igaz így utólag, mintha én is láttam volna a homlokán a villogó "megtelt" feliratot.

Egyáltalán nem releváns, hogy öt perc múlva leszakadt az ég. Kizárt, hogy a hirtelen légnyomás változásnak bármi köze lett volna a "megtelt" érzéshez.

5 komment

Címkék: történet ezoterika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capri (törölt) 2008.07.25. 12:36:47

a légnyomás változásnak semmi köze nem volt hozzá. Azért, mert mondjuk egy hidegfront esetén a légnyomásváltozás 5-15hps. mondjuk egy repülőútnál, ahol a fedélzeten a nyomás megfelel a tengerszint felett 2000-2500m nyomásnak, jóval nagyobbat változik a légnyomás. mégsem fájdul meg a fejünk.

ezobiooko · http://ezobiooko.blog.hu 2008.07.25. 20:27:51

Akkor valószínüleg tényleg az univerzummal töltődött meg a feje.

Capri (törölt) 2008.07.26. 08:18:21

nagyon valószínű... :-P

noirp 2008.07.26. 10:29:02

Nagyon jó! Hogy ezen mit összeröhögtem!

frank 2008.08.01. 01:38:28

Erdős Pál matematikus szokta mondani: az agyam nyitva áll!
süti beállítások módosítása